Actes i Activitats

El Parlament de Catalunya aprovarà la resolució de suport a persones defensores de Drets Humans

Dijous 25 de juny de 2020 a les 14:30h el Parlament de Catalunya aprovarà una Resolució de suport a les persones defensores de Drets Humans impulsada per la Xarxa Texint Resistències per les defensores d’Amèrica Llatina que es transmetrà en streaming al Canal Parlament.

#TeixintResistencies #EmpresaiDH

Per més informació podeu contactar amb la Xarxa a través de les seves organitzacions o del correu teixintresistencies@pangea.orgLa Xarxa Teixint Resistències a la Fira Natura de Lleida 2020

Aquest 29 i 29 de febrer participarem a la Fira Natura de Lleida (Catalunya) on hi serem durant tot el cap de setmana, i parlarem sobre les responsabilitats d’empreses espanyoles en l’impacte social i ambiental a Amèrica Llatina.


Commemoració DIA DELS MORTS en el marc del Festival Susurros del México Olvidado 2019.

En ocasió de la celebració del 20 aniversari de la Declaració sobre el dret i el deure dels individus, els grups i les institucions de promoure i protegir els Drets Humans i les llibertats fonamentals universalment reconegudes. Presentem la Proposta de Declaració al parlament juntament amb la defensora Lolita Chávez, lideressa i Defensora indígena Maia K’eqchi’ de Guatemala.

Àgora Juan Andrés Benítez en el barri del Raval. Octubre 2019


Proposta DECLARACIÓ DEL PARLAMENT DE CATALUNYA EN SUPORT DE LES DEFENSORES I ELS DEFENSORS DELS DRETS HUMANS

Jornada de caràcter intercultural que conjuga activitats interdisciplinàries per a vincular la celebració el dia dels morts a Mèxic i de la castañada a Barcelona. Hi haurà tallers infantils, activitats creatives, espais de testimoni, memòria i reconeixement. 

 Parlament de Catalunya. Novembre de 2018